Leipomomyymälä ja kahvila Tampereen Tohlopinrannassa

Nouda uunituoreet herkut tai pysähdy hetkeksi arjen kiireiden keskellä ja nauti nostalgisesta leipomokulttuurista kahvila myymälässämme. 

Jussihannan Leipomon kahvila-myymälä on palvellut tamperelaisia herkkusuita jo 80-luvulta lähtien. Olemme halunneet säilyttää kahvilamme nostalgisen tunnelman, jossa voit hetkeksi pysähtyä ja palata muistoissasi aikaan, kun pullat vielä maksettiin markoilla eikä kännykän piippaus häirinnyt kahvihetkiä.

Perinteisen leipomokulttuurin ystäville valikoimastamme löydät edelleen tutut pullat, viinerit ja munkit, mutta vitriinimme on täydentynyt myös moderneimmilla, eri ruokavalioihin sopivilla herkuilla.

Lämpimästi tervetuloa!

Osoite
Tohlopinranta 24
33270 Tampere

Aukioloajat
Ma-pe klo 6:30–17:00

Tilaa herkut ennakkoon

Tilaa kokouseväät, juhlatarjoilut tai herkut arjen piristykseksi ennakkoon. Voit noutaa valmiiksi pakatut tuotteet sovittuna päivänä myymälämme aukioloaikojen puitteissa. Kakut voit tilata kätevästi netistä osoitteessa kakkupiste.fi.

Tuotteitamme löydät myös kauppojen hyllyiltä

Toimitamme joka aamu uunituoreita leipomuksia myös useisiin Pirkanmaan kauppoihin. Kurkkaa siis lähikauppasi hyllyyn ja muista jättää kauppiaalle toive, mikäli tuotteitamme ei vielä lähikaupastasi löydy!